Novinky po delší odmlce

23.09.2013 21:23

Dobrý den.

   Na začátku bychom se chtěli omluvit za dlouhodobější odmlku, kdy naše stránky nebyly aktualizovány. Bylo to velkou vytížeností celé naší rodiny.  Během této doby se toho moc neudálo. Začali jsme s budováním venkovní voliéry a doufáme, že se nám tuto voliéru podaří dokončit. S Iolou jsme absolvovali veterinární vyšetření na genetické onemocnění HCM a PKD v obou případech výsledky NEGATIVNÍ. Tak teď hurá za prvními koťátky (viz. Naše chovatelské plány).

   S mladší Marzanou jsme absolvovali dvě MVK a to na Kladně kde ve třídě kotě 6-10 měsíců vybojovala Ex 1, následně poté v Ústí nad Labem již v otevřené třídě vybojovala svůj první CAC a vydala se tak po stopách starší šampionky Ioly. Pevně věříme, že bude nejméně stejně úspěšná. Další výstava , kde nás můžete s Marzankou potkat je MVK v Lysé nad Labem, která se koná 23.-24.11.2013,  kde budeme jak v sobotu,  tak i v neděli.

   Tak toliko několik novinek a nastínění nejbližší budoucnosti. Prozatím Vám děkujeme za Váš zájem a těšíme se na bzkou schledanou milovníci kočiček.